Autoevaluarea activității

Autoevaluarea Activităţii de Management a Cercetării

1. Crearea de populatii hibride in vederea prevenirii eroziunii genetice si largirii bazei de selectie pentru obtinerea de noi soiuri la speciile pomicole samburoase pretabile sistemelor de agricultura durabila. Membru in echipa de cercetare.
Program ORIZONT; Perioada 2000-2002.

2. Cercetari privind microzonarea climatica asistata de calculator la speciile mar si prun. Membru in echipa de cercetare.
Program ORIZONT; Perioada 2000-2002.

3. Crearea de soiuri noi de pomi fructiferi, rezistente la boli, pretabile agriculturii biologice. Membru in echipa de cercetare.
Program RELANSIN;  Perioada 2000 -2002. Coordonator ICDP Pitesti-Maracineni.

4. Trecerea culturii ciresului si visinului din Romania pe portaltoi vegetativi prin crearea materialului saditor adecvat pentru infiintarea de plantatii de mare densitate, performante, capabile sa faca fata presiunii concurentiale a Uniunii Europene.  Membru in echipa de cercetare.
Program RELANSIN, Perioada 2001-2002. Coordonator ICDP Pitesti-Maracineni.

5. Sporirea performantelor cantitative si calitative ale ecosistemelor pomicole prin cresterea gradului de captare a energiei solare si aplicarea unor elemente ale tehnologiei de cultura organice si integrate la mar si cires in concordanta cu cerintele standardelor U.E. . Membru in echipa de cercetare.
Program AGRAL; Perioada 2001-2004. Coordonator ICDP Pitesti – Maracineni.

6. Solutii tehnologice si ecologice pentru imbunatatirea calitatii fructelor din soiuri cu valente comerciale superioare. Membru in echipa de cercetare.
Program RELANSIN,  Perioada 2004-2006.

7. Cercetari privind introducerea de soiuri noi si tehnologii nepoluante pentru protectia mediului ambiental si pastrarea cadrului ecologic natural.  Membru in echipa de cercetare.
Program BIOTECH, Perioada 2004-2006. Coordonator SCDP Constanta.

8. Evaluarea potentialului agrobiologic a unor soiuri noi si hibrizi de cires in vederea imbunatatirii sortimentului national, care sa valorifice resursele naturale in agricultura durabila – EVASORT”. Membru in echipa de cercetare. Coordonator USAMV Iasi.
Proiect CEEX Nr. 37/2006; Perioada 2006-2007.

9. Mentinerea si sporirea biodiversitatii genetice in vederea imbunatatirii calitatii si rezistentei genetice la factorii biotici si abiotici a sortimentelor de pomi si arbusti fructiferi specific fiecarei zone de cultura. Membru in echipa de cercetare. Coordonator ICDP Pitesti-Maracineni.
Proiect P.S.; Perioada 2006-2007.